Atelier Leliebel

Leliebel is een Mobiel beeldhouw Atelier, waar je onder professionele begeleiding van beeldhouwer Pauline Becking, je eigen creativiteit in hout en zachte steen kan ontdekken. In verbinding met de natuur kom je het wezenlijke van jezelf tegen .... Leliebel biedt je een ervaring aan die je in contact brengt met jouw eigen natuur.

Om dit contact te maken hoef je niet ver te reizen. Leliebel nodigt je uit om mee op ontdekkingsreis te gaan door op speelse wijze te werken met natuurlijk gevormd materiaal. Op een bijzondere manier vindt je antwoorden op vragen, die je jezelf misschien nooit gesteld hebt. Hierbij is het proces belangrijker dan het resultaat en juist dan wordt je verrast door het beeld dat door je handen ontstaat. Met de  natuur als leermeester boor je je eigen creativiteit aan en je neemt een beeld mee naar huis dat jouw natuur weerspiegelt.
Een workshop kan gegeven worden op locatie bij jouw bedrijf of instelling of bij je thuis. Een natuurrijke omgeving maakt deze reis nog inspirerender .... daarom biedt Leliebel eveneens workshops, teambuilding en ook creatieve coaching aan in het eigen vaste atelier, dat landelijk gelegen is en omringd door rust, ruimte en groen.
Laat je denken even los en laat ontstaan wat gecreëerd wil worden van binnen uit.... Beeldhouwen bij Leliebel is (ont)spannend, verrassend, inzichtgevend en inspirerend!
Misschien ben je niet zomaar bij Leliebel terechtgekomen .... lees meer over de naam leliebel.
Het atelier van Leliebel is gevestigd in Loerbeek in Gelderland. Het werkgebied van Leliebel is geheel Nederland. Je bent welkom in ons atelier hier in de Achterhoek maar ik kan ook naar je locatie komen.