Natuurtheater Zeddam

Al enige tijd leefde het idee om in Zeddam een openluchttheater voor “podiumkunsten” te realiseren. Als locatie is uit een aantal alternatieven het Zandgat gekozen.

Het natuurtheater maakt op deze plek deel uit van een groter geheel. In dit gebied bevinden zich de museumboerderij het Gildekoat, de oudste molen van Nederland: de grafelijke Torenmolen, een nog werkende rosmolen en een schapenwei.

Het theater is gelegen tegen de flanken van de zuidelijke helling. De tribune maakt deel uit van de natuurlijke omgeving. De locatie is hierdoor aantrekkelijk om te bezoeken en ook geschikt als pleister- of picknickplaats, start- of eindpunt van een familiedag of voor een kinderfeestje. Het theater als trefpunt!

Programma Natuurtheater Zeddam seizoen 2019
Het programma is veelzijdig, uiteenlopend van een korenfestival tot een pinksterpicknick. Verder is er een kindervoorstelling en is er een muzikale reis naar Oost-Europa. Ook wordt het publiek bij enkele voorstellingen uitgedaagd mee te doen met de artiesten. 
Kaartverkoop: Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website of aan de kassa van het theater voorafgaand aan elke voorstelling.

Natuurtheater huren
Bent je op zoek naar een mooie locatie voor een evenement of activiteit met uw vereniging of organisatie? Wellicht is het Natuurtheater geschikt! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via info@natuurtheaterzeddam.nl
De huurtarieven staan ook vermeld op de website