Wandelen over achttien Montferlandse toppen

De ‘Montferlandse Toppen Wandelroute’ is een echte aanrader. Speciaal voor het Montferland is deze 42,2 km lange internationale, lange afstandsroute die 18 Montferlandse heuvels verbindt een primeur. De toppen zijn de uitgangspunten van spannende en gevarieerde wandelingen. Door middel van knooppunten kan de wandelaar kiezen voor secties van de route, maar door haar lengte is de wandelroute ook een prima basis voor meerdaagse arrangementen. De route wordt geheel voorzien van bebording en d.m.v. een QR-code en tekst op een bordje wordt de wandelaar geïnformeerd over wetenswaardigheden rondom de top. Op diverse parkeerplaatsen worden informatieborden geplaatst zodat het starten van de wandeling overal mogelijk is.

LET OP: De route wordt op dit moment vernieuwd. Wanneer de routekaart weer beschikbaar is zal hij te vinden zijn in de webshop van VVV Montferland.

Maak van de Montferlandse Toppen Wandelroute een meerdaagse wandeltocht. Hiernaast tref je diverse overnachtingsmogelijkheden in Montferland. Een aantal aanbieders kennen een speciaal wandelarrangement.