Eetcafé Zalencentrum de Gracht

Café & Terras
Café de Gracht vindt je midden in het historische centrum van het toeristische ’s-Heerenberg.
Vooral in de zomerdag, als de toeristen alle in de nabije omgeving gelegen bezienswaardigheden bezoeken is het vaak gezellig druk op het gemoedelijke terras.  Het is heerlijk toeven onder onze monumentale veranda en op de warme dagen zorgen de bomen voor voldoende schaduw. Geniet van een kop Beukenhorst koffie met appelgebak uit eigen keuken, een heerlijke lunch of een lekker hapje bij je biertje of wijntje. De uitgebreide lunchkaart vindt je hier.

Binnen in het café tref je naast de vriendelijke bediening genoeg vermaak in de vorm van darts, biljart, fruitautomaten en een leestafel. Iedere vrijdagavond is het restaurant geopend.  Restaurant
Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond kunt je bij De Gracht terecht voor een hapje, de menukaart vindt je hier
Wanneer: Iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17:00 uur
Kosten: 3 gangen voor € 19,95
Reserveren: Bel 0314-661989 of mail info@degracht.comZalen

Binnen De Gracht heb je de keuze uit diverse zalen om een feest te geven.
De grote zaal heeft plaats voor 300/500 personen en tot groot plezier van DJ’s en bands een prachig mooi podium, de kleinere zalen hebben plek voor feestjes van 20 tot 120 personen.

Daarnaast is onlangs het “grotje” helemaal vernieuwd, met een prachtige robuuste houten vloer, sfeervolle ledverlichting en een dansvloer. Deze ruimte is zeer geschikt voor een feest van 20 personen tot max. 100 personen. De toiletgroepen en de entree is afgelopen jaar compleet vernieuwd, aangepast aan de wensen van deze tijd en een visitekaartje voor het bedrijf.

Voor bruidsparen zijn er vele vele opties om de mooiste dag compleet in te vullen, van de trouwceremonie binnen het bedrijf, een uitgebreid diner of buffet tot een spetterend avondfeest aan toe.Catering
Voor een feestje thuis of op het bedrijf moet veel geregeld worden. Wij nemen dat graag uit handen en verzorgen daarom ook catering op locatie. Een buffet, barbecue , koude of warme hapjes, drankjes of zelfs meubilair en glaswerk, De Gracht verzorgt jouw feest compleet. Naast de standaard producten die op de website van de gracht staan levert De Gracht ook maatwerk. 

Praktische informatie

Faciliteiten (Accommodatie)
Overdekt terras Ja
Terras Ja
TV, audio, video & Internet
Televisie in accommodatie Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Contactinfo zakelijk
Contactpersoon Mevr. C. Schenning
E-mail info@degracht.com

Dag Van Tot
Zondag 12:00 22:00
Maandag 18:00
Donderdag 18:00
Vrijdag 17:00 02:00
Zaterdag 17:00 02:00

* Op dinsdag en woensdag is De Gracht uiteraard geopend voor vergaderingen, groepen etc. op reservering |