Manege De Liemers

Ontspannen bij Manege De Liemers
Manege De Liemers is een plek om te trainen en te ontspannen. Volg lessen of doe mee met een van de vele georganiseerde activiteiten. Kom langs met je eigen paard of les met een van onze manegepaarden.

Luxe vakantiewoning aan het bos
De vakantiewoning is geschikt voor 8 personen en is van alle moderne gemakken voorzien. Vanuit de vakantiewoning kijk je uit over de weides met paarden en het bos. Je kunt heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden en in de omgeving is genoeg te beleven. De vakantiewoning kan het hele jaar geboekt worden. Informeer via www.manegedeliemers.nl naar de beschikbaarheid.

Volledige pensionstalling
We bieden ook pensionstalling aan. Bij Manege De Liemers straalt de rust en ruimte je tegemoet. De paarden staan er ontspannen bij en de accommodatie is van alle gemakken voorzien. Zo kan er (fanatiek) getraind worden in de binnen- en buitenbakken, zijn er diverse attributen voor grondwerk en beginnen er naast de parkeerplaats ruiterroutes door het bos.

Heerlijke ruitervakantie
Naast pensionstalling is het ook mogelijk om je paard voor een of enkele nachten/dagen te plaatsen en heerlijk te genieten van de Montferlandse bossen. Zelf kan je verblijven in de vakantiewoning.

Plezier in de kinderlessen
Kinderen zijn zeer welkom bij Manege De Liemers in Beek. We hebben lieve pony's waarmee ze over de omgang met paarden kunnen leren. Kinderen beginnen bij ons met grondwerk-lessen.
Het grondwerken is goed om te leren over hoe paarden communiceren en hoe onze lichaamstaal daarbij kan helpen. Daarna gaan we rijden. De lessen zijn zeer afwisselend en de kinderen leren samenwerken met de pony's. Plezier staat voorop! Maak een afspraak en leer onze pony's kennen!

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 08:00 19:00
Maandag 08:00 21:30
Dinsdag 08:00 21:30
Woensdag 08:00 21:30
Donderdag 08:00 21:30
Vrijdag 08:00 21:30
Zaterdag 08:00 19:00