Markant Outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en 's-Heerenberg (Gelderland). Mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland.

Door de bijzondere organische architectuur en duurzaam gebruik van materialen is Markant dé outdoor en evenementen locatie van Gelderland midden in de natuur.

Markant Outdoorcentrum biedt vele actieve arrangementen aan en is de ideale plek voor een bedrijfsuitje, kinderfeest, familiedag of schoolkamp. Tevens een geschikte locatie voor vergaderingen en congressen.

Je kunt hier terecht voor verhuur van onder andere: mountainbike, step en kano.

Overnachten
Het Outdoorcentrum beschikt over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, een voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent. Groepen kunnen in deze ruime tenten de maaltijden bereiden en nuttigen en 's avonds kunnen er activiteiten worden georganiseerd zoals een bonte avond!

Op een kampeerterrein mag een kampvuurplek natuurlijk niet ontbreken. Bij Markant Outdoorcentrum is deze kampvuurplek op het grote kampeerterrein direct aan het water gelegen en zorgt 's avonds voor een echte outdoorbeleving!

Naast het kampeerterrein is er een uniek groepsgebouw dat plaats biedt aan 36 personen. De accommodatie heeft vloer- en wandverwarming, een bijzondere lichtinval en uit hout opgetrokken slaapkamers. Hierdoor is het gebouw een aangename plek om te verblijven.

In het midden van de centrale ruimte staat een open haard voor een gezellig samenzijn. Er is de mogelijkheid om volledig en verzorgd ontbijt, lunch en diner te bestellen. 's Avonds kan er na gekletst worden in de buitenlucht bij de kampvuurplaats.